بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص اتهام‌زنی علیه ایران در رابطه با یمن عراقچی خواهان کاهش تنش‌ها میان هند و پاکستان شد+ویدئو حملات هوایی جنگنده‌های آمریکایی به غرب یمن (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی و خشم صهیونیست‌ها (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد اسلام‌آباد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود، باقدرت پاسخ خواهیم داد + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در مناطق اشغالی فلسطین + ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: برنامه فضایی نیرو‌های مسلح با سرعت ادامه دارد| خنثی‌سازی عملیات تروریستی در مشهد و اصفهان

  • کد خبر: ۱۵۷۰۹۱
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۲
سرلشکر باقری: برنامه فضایی نیرو‌های مسلح با سرعت ادامه دارد| خنثی‌سازی عملیات تروریستی در مشهد و اصفهان
رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه برنامه فضایی نیرو‌های مسلح با سرعت در حال پیشرفت است، گفت: بسیاری از اقدامات جاسوسی و تروریستی دشمنان در شهر‌هایی همچون مشهد و اصفهان توسط نیرو‌های مسلح کشف و خنثی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در دیدار نوروزی کارکنان این ستاد با گرامیداشت بهار طبیعت و بهار قرآن و یاد شهیدان انقلاب اسلامی، بخصوص شهدای مدافع امنیت و دو شهید مدافع حرم که در روز‌های اخیر در سوریه به دست جنایتکاران صهیونیست به شهادت رسیدند، اظهار داشت: سال گذشته سال پر فراز و نشیبی بود. نیرو‌های مسلح گام‌های اساسی برای ارتقای توان و آمادگی دفاعی برداشتند؛ در این بین مقطع سه ماهه پاییز مقطع حساسی بود، زیرا دشمنان در جنگ ترکیبی تمام عیار، تمام قوای خود را به‌میدان آوردند، اما در این جنگ نیرو‌های مسلح و بسیج قهرمان خوش درخشیدند و احدی در برابر آن‌ها پا پس نکشیدند و آرامش را به کشور بازگرداندند و شهیدان عزیزی هم در این راه تقدیم شد.

وی اضافه کرد: آنچه که انسان در صحنه جهانی و منطقه‌ای مشاهده می‌کند از روز روشن‌تر است و دشمن هم به آن اذعان دارد این حقیقت است که تحولات جهانی و منطقه‌ای در مسیر تضعیف استکبار جهانی و اضمحلال رژیم صهیونیستی پیش می‌رود؛ در مسیر عبور قدرت آمریکا و صهیونیست‌ها و در مقابل، قدرت گرفتن کشور ما و محور مقاومت است.

رئیس ستاد‌کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه بسیاری از اندیشمندان و سیاستمداران آمریکا به این مطلب اذعان دارند، گفت: به‌هم ریختگی شدیدی که در سرزمین‌های فلسطین اشغالی می‌بینیم حادثه کوچکی نیست؛ زیرا هفت بار رئیس این رژیم جعلی اعلام کرده که اسرائیل در حال فروپاشی است و حتی مطرح می‌کنند که هشتاد سالگی را نخواهیم دید؛ این همان وعده رهبر ماست مبنی بر اینکه آن‌ها ۲۵ سال آینده را نخواهند دید.

سردار باقری گفت: نیرو‌های مسلح در سال گذشته گام‌های اساسی در تامین امنیت و دفاع برداشتند که از جمله می‌توان به موشک‌باران مقر‌های ضدانقلاب در شمال عراق اشاره کرد؛ این باعث شد تا دولت عراق متعهد به خلع سلاح و اخراج این گروه‌ها از خاک این کشور شود. این حاصل خون شهیدانی است که در شمال‌غرب کشورمان جان خود را در راه خدا نثار کردند تا ما به امنیت پایدار در مرز‌های شمال غربی برسیم؛ همچنین ناو گروه نداجا برای اولین بار به دور دنیا اعزام شد و بیش از پنج ماه است که این ناو گروه با شناور‌های تمام ایرانی در حال حرکت است.

سرلشکر باقری سپس بیان داشت: انجام رزمایش‌های متعدد سازمانی، نیرویی، مرکب و بین‌المللی، اقتدار نیرو‌های مسلح را نشان می‌دهد و بازدارندگی را بالا می‌برد که در نتیجه امنیت را برای کشور به ارمغان می‌آورد. پرتاپ ماهواره‌های متعدد و در مدار قرار دادن آن‌ها یکی دیگر از موفقیت‌های نیرو‌های مسلح در سال گذشته بود که در این رابطه اکنون دو ماهواره در مدار زمین داریم و هر روزه اطلاعات مورد نیاز را مخابره می‌کند. برنامه فضایی نیرو‌های مسلح با سرعت در حال پیشرفت است. از سوی دیگر بسیاری از اقدامات جاسوسی و تروریستی دشمنان نیز در شهر‌هایی همچون مشهد و اصفهان توسط نیرو‌های مسلح کشف و خنثی شد.

وی افزود: در همین ایام اخیر و در ابتدای سال جدید نیرو‌های فراجا امنیت مردم را در شهر‌ها و جاده‌ها تامین کردند. نیرو‌های مسلح در کمک به زلزله‌زدگان خوی و کمک‌های مومنانه نیز پیشتاز بودند. راهیان نور که از ۱۵ اسفند سال گذشته آغاز شد و تا اوایل سال جدید ادامه داشت، باعث شد تا یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از مناطق عملیاتی دفاع مقدس بازدید کنند که عمده این بازدیدکنندگان هم جوانان و نوجوانان بودند.

سرلشکر باقری با اشاره به بیانات و فرامین مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی‌های تحویل سال و حرم مطهر رضوی افزود: به منظور تعیین وظیفه نیرو‌های مسلح در اجرای شعار سال، در حال جمع‌آوری نظرات کارشناسی هستیم که پس از جمع‌بندی هفته آینده به‌صورت دستورالعمل به نیرو‌های مسلح ابلاغ خواهد شد.

بنا بر این گزارش، در انتهای این برنامه رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح و رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا از نفرات قرآنی ستادکل نیرو‌های مسلح تجلیل به‌عمل آوردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->